Revemotion Development

webdesign

WebdesignU wilt een website en/of webshop voor online communicatie of e-commerce doeleinden?

Wij adviseren u graag verder over nieuwe technologieën en interactieve toepassingen in uw (bestaande) website. Denk hierbij aan het integreren van opkomende (Cloud) oplossingen, maar ook technische verbeteringen in zowel uw bedrijfsvoering als marketingstrategie.

Van Concept naar Creatie tot Communicatie en verder

De ontwikkeling van idee naar een (online) product verloopt in 5 fasen.

idee
U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? Revemotion adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie.


ontwerp
In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp.


realisatie
Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.


oplevering
Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.


nazorg
Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan Revemotion nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.